2021. november 22., hétfő

Ajándékozó Isten

 

A

 zsoltáros eszméltei a nem hívőket, a pogány népek tagjait, hogy az ő Istenük, élő személy (Zsolt 94,1-97,12). Isten nem olyan, mint a bálványok, Ő lát és hall. Igen, a maga képére teremtette az embert, és ez azt is jelenti, hogy Isten is lát és hall. Tisztában van az életünkkel, látja azokat is, akik nem hisznek Benne. Hallja az Ellene intézett gúnyos beszédeket is. Arra kéri a zsoltáros, hogy eszméljenek fel a népek, igen addig kell eszmélni, amíg lehet. Mert Isten jelez, szól, de ezt meg kell hallani.

A gonosz úgy gondolja, leszámol Isten népével, mert mindig az a célja. El akarja távolítani az Úr gyermekeit. Azt szeretné, ha nem volna senki, aki igazán ismeri és szereti Istent. Nem akarja, hogy legyenek bizonyságtevők. Mindent bevet, amit csak lehet ellenük, De mivel élő Urunk van, Aki kezében tartja a történelmet, nem veti el övéit, nem hagyja el őket. Ez nagyszerű üzenet. Ha mi nem hagyjuk el az Urat, Ő biztos nem fog elhagyni minket. Azért fizetett drága árat értünk, hogy megtartson az örök életre.

A zsoltáros megvallja, hogy az Úr mellé állt nehéz helyzetében. Az aggódás sokasodott meg benne, de az Úr megvigasztalta. Ez azt mutatja, hogy az élet mennyiségeiben is kapcsolatban volt az Úrral. És így eljutott hozzá Isten vigasztaló, erőt adó üzenete. Milyen jó, hogy amikor úgy érezzük, hogy kicsúszik a talaj alólunk, az Úr kegyelme megtart. Ő meg tud tartani! A kegyelemben erő van, kapaszkodjunk bele.

A következő zsoltár Istennek való örvendezésre hív. Vigadozzunk szabadításunk kősziklájának. Aki megtapasztalta az Úr bűnből való szabadítását, az örül ennek. Miért? Mert tudja mit jelent rabnak lenni, milyen is, amikor az ember képtelen szabaddá lenni. A bűn és a szenvedélyek uralkodnak fölöttünk, és talán már úgy gondoltuk nincs segítség. És akkor segítségül hívtuk az Urat, és Ő megszabadított, nagy öröm ez. A szabadítás az Úr juhaivá tesz. Bárányok leszünk, akiket a Pásztor vezet. Hogyan? Szavával. Ezért kéri a zsoltáros, hogy amikor meghalljuk az Úr szavát, ne keményítsük meg a szívünket. Vegyük komolyan, amit hallunk és olvasunk, és álljunk rá. Ne más irányba induljunk, hanem azt tegyük, amit az Úr mond. Izráel problémája az volt, hogy dacosan mindig mást akartak, mint amit Isten. Úgy gondolták, ők jobban tudják. De mi nem tudjuk jobban, mint ahogy a tékozló fiú sem tudta jobban, mint az atya. Isten kegyelme, hogy még makacsságunk idején is utánunk jön.

Az ige rávezet az éneklésre, szabad és lehet Istennek énekelni. És ez nem kizárólag a gyülekezeti éneklést jelenti. Arra buzdít az ige, hogy a mindennapi élet során is énekeljünk. Úgy is végezhetjük teendőinket, hogy közben az Úrról énekelünk, nevét magasztaljuk. Az emberek az énekeinken keresztül találkozhatnak Isten nevével. A világ is énekel, miért ne énekelhetnénk mi is. Az énekszövegek, Isten nevét dicsőíthetik.

Már a zsoltáros is bizonyságot tesz az Úr ítéletre való eljöveteléről. Bizonyos, hogy az Úr el fog jönni övéiért. Várjuk Őt? Készülünk erre az eseményre? Mi is bizonyosak vagyunk benne, hogy Urunk érkezik? Bizony gyakran úgy véljük, messze van még az az idő. Elmerülünk önmagunk életének fényezésében. És mintha az egyház sem igazán várná Jézust vissza. Az látszódik, hogy jó nekünk itt lenni, ezért várjunk még azzal a jövetellel. Inkább ragadjuk mindazt, amit a világ kínál. És meg is ragadjuk, összekeveredünk vele, már bizonyos területeken alig látszik különbség. Aki kívülről figyeli, az életünket talán nem mindig tudja eldönteni, hogy az egyházat vagy a világot látja. Az Úr uralkodik, olvassuk, és ez azt hozza magával, hogy Isten népe, mindazok, akik szeretik Őt, gyűlöljék a gonoszt. Ha Istent szeretem, nem szerethetem a bűnt is. Az egész Írás világosan beszél arról, hogy Isten teljes szívünket, és lényünket kéri. Aki a bűnt és a világot is szeretni akarja, az kétfelé sántikál. Egyszerre kettőt szeretni nem lehet. Kérjük, az Urat szabadítson meg a világ szeretetétől, és vonjon teljesen magához.

Az apostol látja, hogy lejár a szolgálata, futását elvégezte (2Tim 4,6-22). De nem zúgolódik. Nem hessegeti el magától a halál gondolatát, hanem szembenéz vele. A lényeg, hogy megharcolta a nemes harcot, és futását elvégezte. Vagyis ami rábízatott azt bevégezte. A hitet megtartott. Mert ez bízatik ránk. A Krisztusba vetett élő hit. Azt kell tovább adni, hogy a Megváltó eljött, és Ő nem más, mint a názáreti Jézus Krisztus. Azért is nem zúgolódik, mert tudja, hová tart, mi vár rá. Az Úrhoz tart, Vele fog lenni, és korona vár rá. Mennyivel másabb ez a korona, mint amit most lehet kapni. Az Úrtól való korona nem betegít meg, ez jutalom. És Ő jutalmat, ilyen koronát ad mindazoknak, akik nagyon várják Őt. Várom Őt? Arra vágyakozom, hogy átéljem a Vele való találkozást? Mindennél jobban vonz ez engem?

A befejező bizonyságtétel megmutatja milyen az ember, hűtlen, könnyen magára hagyja barátját, az idősebb testvérét, munkatársát. Mert legtöbbször csak a magunk érdekeit tartjuk szem előtt. Azt nézzük mi a jó nekünk. Azt is megmutatja Pál, mennyire más az Úr. Amikor mindenki elhagyta, Isten vele volt. Mert Ő nem hagyja magára az övéit. Mindig erre gondolni. Bármit tapasztalunk az életben, Ő nem hagy el soha. Nemcsak velünk van, hanem meg is erősít a nehéz helyzetekben. Helytállásra ösztönöz. Amikor nincs, aki segítsen, és a saját erőnk is végére ér, Ő erőt ad. Csakis Vele együtt tudunk megállni, magunkban elbukunk. A gonosz mesterkedik, megvannak az akció, amik által el akar buktatni. Azonban Ő meg tud menteni, és megtart az örök életre.

Jakab, az Úr testvérének levelét olvassuk már (Jak 1,1-18). Ámbár ő ezt így nem mondja, hanem az Úr szolgájának nevezi magát. Mert nem számít az, hová születtünk. Nem jelent előnyt, ha valaki Jézus családjába született. Mindenkinek kegyelemből, Jézusért van üdvössége.

Rámutat a szerző, hogy mi nem rendelkezünk életbölcsességgel. Ezért is van sok probléma a mindennapokban. Nem tudunk magunktól jó döntéseket hozni. Azonban lehet kérni ezt a bölcsességet. Kitől? Istentől. A bölcsesség nem azonos a tudással, nem jár a diploma mellé. Azok rendelkeznek való, akik elkérik Istentől. Ehhez belátásra van szükség. Meg kell látni, hogy én nem rendelkezem vele.

Van próba, ér kísértés, írja Jakab, de erre lehet úgy nézni, hogy szükségünk van rá. Isten általuk formálja az életünket. A kísértés és a próba mutatja meg hol is tartunk a hit útján. A próbát korona követi. Ismét koronáról olvasunk, ez pedig az élet koronája. Mert Istentől csak jó adomány származik. A kísértés a saját kívánságunk terméke. Sátán ráépít a kívánságra. Kihasználja, hogy megkívánunk dolgokat, és igyekszik ezeket a kívánságokat kielégíteni. Általában rabbá tesz általuk. Isten országa mindazt biztosítja, amire szükségünk van.

Isten ajándékozó Isten, és nemcsak a bibliai korban volt az, hanem ma is. Mert Benne nincs változás. Ő ma is ugyanaz, mint Aki évezredekkel korábban volt.

 

Istenre bízom magamat

 

1. Istenre bízom magamat, Magamban nem bízhatom; Ő formált, tudja dolgomat, Lel-

kem ezzel biztatom. E világ szép formája Az ő keze munkája. Mit félek? - mondom me-

részen: Istenem és Atyám lészen.

2. Öröktől fogva ismerte, Hogy mire lesz szükségem, :/: Éltem határát kimérte, Szüksé-

gem s elégségem. Lelkem, hát ne süllyedezz, A hitben ne csüggedezz! Egy kis bajt

nem győznél-e meg? Hogy tántorítana ez meg?

3. Tudja Isten kívánságod, Ád is, mert csak ő adhat, :/: De bölcs, Uram, te jóságod, Tu -

dod, sok elmaradhat. Tudom: gondod reám nagy, Mivel édes Atyám vagy; Mint akarod,

hát úgy légyen! Másként hinnem volna szégyen.

4. A valóságos igaz jót Az Úr meg nem tagadja; :/: Nagy gazdagság és rakott bolt Nem

fő jó, ritkán adja. Ki az Isten tanácsát, Megszívleli mondását, Azt ő Lelkével serkenti,

Gondját is megédesíti.

5. E világnak dicsősége Igen hamar elmarad, :/: Kit ma gondok sújtnak, végre Holnap

diadalt arat. Csak Atyámban bízhatom, Ő megsegít, jól tudom, Mert az igazaknak Atyja

Hű szolgáját el nem hagyja.

 

Isten áldásával.

45 megjegyzés:

  1. kölcsönünk van, bármilyen velünk van, és készek vagyunk felajánlani bármilyen kívánt összeget
    Hitelre van szüksége? Küldjön nekünk egy e -mailt a remy.credit111@gmail.com címre
    Szia hogy vagy ma ?? Szüksége van sürgős kölcsönre most a következő 6 - 12 órára stressz és késedelem nélkül REMY. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2% kamattal adunk ki hiteleket, gyors kiszolgálással minden típusú kölcsönt kínálunk, küldjön e -mailt sürgős kölcsöneire
    Írjon nekünk e-mailt, e-mailben kapunk kölcsönt {remy.credit111@gmail.com}
    van hitelünk az Ön számára ..

    VálaszTörlés
  2. All serious people I offer international loans from 4,000 to 7,000,000 €, the interest rate is 3% per annum. I am able to satisfy my clients without protocol within 24 hours financialserviceoffer876@gmail.com whats-App +918929509036

    VálaszTörlés
  3. LEGIT HITEL AJÁNLAT 2% .

    Regisztrált magánhitelezők vagyunk, 100%-ban legálisak és becsületesek vagyunk, nagyon alacsony, 2%-os kamattal adunk hiteleket banki átutalás, regisztrációs vagy dokumentációs díj nélkül további információért vagy kérésért. Lépjen kapcsolatba velünk még ma e-mailben { suntrustfinancialhome@gmail.com } Vagy írjon nekünk a WhatsApp telefonszámon +1 (929) 245-6161

    AZ ELÉRHETŐ HITELSZOLGÁLTATÁSOK A következőket tartalmazzák:
    *Kereskedelmi kölcsönök.
    *Személyi kölcsönök.
    *Vállalkozási kölcsönök.
    *Befektetési kölcsönök.
    *Fejlesztési hitelek.
    *Akvizíciós kölcsönök.
    * Építési hitelek.
    *Üzleti kölcsönök és még sok más: További információért és kérésért írjon nekünk a (suntrustfinancialhome@gmail.com) Whatsapp+1 (929) 245-6161 címre.

    VálaszTörlés
  4. Kérjen kölcsönt az ACCESS FINANCE címen (accessloanfirm2030@gmail.com) 3%-os kamattal.

    Sürgős kölcsönre van szüksége pénzügyi szükségleteinek kielégítéséhez? 2 000-50 000 000,00 euró közötti kölcsönöket kínálunk, megbízhatóak, hatékonyak, gyorsak és dinamikusak vagyunk, hitelképességi ellenőrzés nélkül, és 100%-os garanciát vállalunk a külföldi hitelekre az átigazolási időszakban.

    Személyi, üzleti, lakás- és konszolidációs hitelek széles skáláját kínáljuk, amelyek az Ön változó igényeihez és körülményeihez igazodnak, 3%-os kamattal.

    A SZOLGÁLTATÁSOK TARTALMAZZA:
    * Személyi kölcsönök
    * Üzleti kölcsönök
    *
    Felújítás * Ügyfélkölcsönök
    * Autókölcsönök
    stb...


    Hogyan kell alkalmazni:

    A hiteligénylés gyors és egyszerű!
    Azok a cégek vagy személyek, akik érdeklődnek a Novelty Finance hiteligénylése iránt, és akiknek további információra van szükségük az igényléssel kapcsolatban, KÜLDJÜK EL

    Írjon nekünk e-mailt a következő címre: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp szám: +79258159150

    Tekintettel
    Mr Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. SPECTRA GLOBAL LOAN INC.
    Több mint 60 milliárd dollár üzleti kölcsönt nyújtottunk több mint 90 000 hozzád hasonló cégtulajdonosnak.
    Saját kockázatvállalási technológiánkat alkalmazzuk annak érdekében, hogy megfelelő üzleti kölcsönt biztosítsunk Önnek vállalkozása növekedéséhez.
    Szolgáltatásaink gyorsak és megbízhatóak, a hitelek jóváhagyása a sikeres igényléstől számított 24 és 42 órán belül megtörténik.
    Problémák vannak a kifizetetlen számlákkal, és nem tudja, merre vagy merre menjen?
    Mit szólna ahhoz, hogy keressen egy jó hírű adósságkonszolidációs céget, amely segíthet csökkenteni a havi törlesztőrészletet?
    így lesz pénzügyi törlesztési lehetősége, valamint lélegzetvételi helye, ha vége a hónapnak, és fizetnie kell a számláit?
    Csökkentse a számlázást a havi kiadási terhek csökkentése érdekében.
    Ne tartsd magadban pénzügyi problémáidat, nehogy eladósodj az adósságokkal vagy a pénzügyi stresszel,
    ezért gyorsan fel kell vennie velünk a kapcsolatot pénzügyi problémái megoldása érdekében.
    Nagy örömünkre szolgál majd, ha pénzügyileg stabil vagy Írj nekünk a: spectagloballoan@gmail.com


    10 000 eurótól 9 500 000 euróig kínálunk hiteleket 2%-os kamattal.
    Tudod, hogy a pénzkölcsönzés illegális.
    Hitelre van szükségünk, olyan területeket keresünk, ahol lehet.
    Neked segíteni:
    * Pénzügyi
    * Vállalati hitelek
    * Jelzáloghitelek
    * Beruházási hitelek
    * Autókölcsönök
    * Adósságfelszámolás
    * Hitelkeret
    * Második jelzálog
    * Kölcsön vásárlása
    * Személyi kölcsönök
    * Diákhitel
    Ön egy projektet keres, és finanszírozásra van szüksége, pénzre van szüksége számlák kifizetésére, pénzre, hogy befektessen vállalkozásába.
    Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben (spectagloballoan@gmail.com)

    VálaszTörlés
  6. Kölcsönre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle kölcsönt 2%-os kamattal adunk! Kapcsolattartó e-mail; (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsönök felajánlása.

    VálaszTörlés
  7. jó napot

    Regisztrált magánpénzkölcsönző vagyok. Hiteleket bocsátunk ki, hogy segítsünk embereknek, vállalkozásoknak és vállalati magánszemélyeknek, akiknek frissíteniük kell pénzügyi helyzetüket világszerte, nagyon minimális, akár 2%-os éves kamattal, 30 éves visszafizetési határidővel a világ bármely részén. 2.000 eurótól 100.000.000 euróig terjedő kölcsönöket nyújtunk. Hiteleink jól fedezettek, és a legnagyobb biztonság a prioritásunk. Az érdeklődők e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  8. SÜRGŐS HITELRE VAN SZÜKSÉGE ÚJ VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSÁHOZ, SZÁMLÁK FIZETÉSÉHEZ, ADÓSSÁGÁNAK IGÉNYELÉSÉHEZ, VAGY ÚJ LAKÁS VÁSÁRLÁSÁHOZ, HA IGEN, KÉRJÜK KAPCSOLATOT E-MAILBAN AZ ALÁBBI INFORMÁCIÓKNAK.
    E-mail: {  larrybright424@gmail.com }

    KERESZT-ÉS VEZETÉKNÉV
    ORSZÁG
    WHATSAPP TELEFONSZÁM
    HITELÖSSZEG
    HITEL IDŐTARTAMA
    KAPCSOLAT E-mail: {  larrybright424@gmail.com }

    KÖSZ.

    VálaszTörlés
  9. Szüksége van sürgősségi kölcsönre adóssága törlesztéséhez, vagy részvénykölcsönre, hogy javítsa vállalkozását? Visszautasították Önt a bankok és más pénzügyi ügynökségek? Hitelkonszolidációra vagy jelzáloghitelre van szüksége? Ne keressen tovább, mert azért vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémáját magunk mögött hagyjuk. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: {larrybright424@gmail.com Hiteleket kínálunk az érdeklődőknek ésszerű, 2%-os kamattal. A tartomány 5000,00 eurótól 100 000 000 euróig terjed.

    VálaszTörlés
  10. Szüksége van sürgősségi kölcsönre adóssága törlesztéséhez, vagy tőkekölcsönre, hogy javítsa vállalkozását? Visszautasították Önt a bankok és más pénzügyi ügynökségek? Hitelkonszolidációra vagy jelzáloghitelre van szüksége? Ne keressen tovább, mert azért vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémáját magunk mögött hagyjuk. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: {larrybright424@gmail.com Hiteleket kínálunk az érdeklődőknek ésszerű, 2%-os kamattal. A tartomány 5000,00 eurótól 100 000 000 euróig terjed.

    VálaszTörlés
  11. HELLO Hitelajánlat figyelmeztetés Mindenkinek! Pénzügyi helyzetben van, és sürgős hitel-/pénzügyi segítségre van szüksége? Vagy kölcsönre van szüksége vállalkozása elindításához/bővítéséhez vagy álmai házának megvásárlásához. SZEREZZE MEG AZONNALI HITELJÓVÁHAGYÁSÁT, 100%-OS GARANCIÁVAL MÉG MÁR AZONNALI HITELPONTJÁTÓL. E-mail: { larrybright424@gmail.com }, megbízhatóak, gyors kommunikációt folytatnak és megbízhatóak

    VálaszTörlés
  12. HELLO Hitelajánlat figyelmeztetés Mindenkinek! Pénzügyi helyzetben van, és sürgős hitel-/pénzügyi segítségre van szüksége? Vagy kölcsönre van szüksége vállalkozása elindításához/bővítéséhez vagy álmai házának megvásárlásához. SZEREZZE MEG AZONNALI HITELJÓVÁHAGYÁSÁT, 100%-OS GARANCIÁVAL MÉG MÁR AZONNALI HITELPONTJÁTÓL. E-mail: { larrybright424@gmail.com }, megbízhatóak, gyors kommunikációt folytatnak és megbízhatóak.

    VálaszTörlés
  13. Szüksége van sürgősségi kölcsönre adóssága törlesztéséhez, vagy tőkekölcsönre, hogy javítsa vállalkozását? Visszautasították Önt a bankok és más pénzügyi ügynökségek? Hitelkonszolidációra vagy jelzáloghitelre van szüksége? Ne keressen tovább, mert azért vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémáját magunk mögött hagyjuk. Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: {larrybright424@gmail.com Hiteleket kínálunk az érdeklődőknek ésszerű, 2%-os kamattal. A tartomány 5.000.00 eurótól 100.000.000.00 euróig terjed

    VálaszTörlés
  14. Különféle finanszírozási lehetőségeket kínálunk, beleértve: személyi kölcsönt, lakáshitelt, adósságkonszolidációs kölcsönt, autóhitelt, mezőgazdasági kölcsönt, üzleti kölcsönt és vállalati kölcsönt 2%-os éves kamattal, és fix. További információért forduljon hozzánk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com).

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  15. Szüksége van bármilyen kölcsönre? Sürgős kölcsönre van szüksége adósságai konszolidálásához? Autóra, vállalkozásra vagy hitelre van szüksége a számlák kifizetéséhez? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  16. Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkozástól? Szüksége van-e pénzügyi segítségre? Szüksége van-e hitelre a számlák kifizetéséhez vagy a ház megvásárlásához, vagy konszolidálja adósságát, és adósságmentessé válik? Szeretné, ha saját vállalkozása lenne, és pénzügyi segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy gyors, megbízható hitelhez jutjon alacsony 2% -os kamatlábbal. Hajlandóak vagyunk segíteni az üzleti vagy a személyes kölcsönökben, megfizethető visszafizetési terv mellett jó hitelképességgel. kölcsönöket kínálunk elérhető áron. ha igen, forduljon a Dékány Endre hitelintézethez további információkért e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  17. Helló, adósságkonszolidációs kölcsönt, fedezetlen kölcsönt, üzleti hitelt, jelzáloghitelt, autóhitelt, diákhitelt, személyi kölcsönt, kockázati tőkét stb. keres! Magánhitelező vagyok, cégeknek és magánszemélyeknek nyújtok kölcsönt alacsony és ésszerű, 2%-os kamattal. E-mail: christywalton355@gmail.com

    VálaszTörlés
  18. Olyan pénzügyi struktúra vagyunk, amely sürgősen kölcsönöz becsületes és őszinte embereket, akiknek valóban szükségük van egy hitelprojektre a finanszírozáshoz. Sürgős tartozásai vannak, professzionális felszerelést szeretne fizetni, vagy új házat vagy új autót szeretne vásárolni? Azért vagyunk itt, hogy 2%-os éves nominális kamattal segítsünk. További igényekért e-mailben lehet jelentkezni: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  19. Van szüksége hitelek projekt beruházási hitel, személyi hitel, üzlet, lakáshitelek, diákhitel, konszolidációs hitelek és kölcsönök különböző projekt? azok számára, akik szeretnék, hogy egy kölcsön a cég a kapcsolatot velünk ma (dakany.endre@gmail.com), és kap a hitel még ma.

    VálaszTörlés
  20. Vállalkozási kölcsönt, személyi kölcsönt, jelzálogkölcsönt, autóhitelt, diákhitelt, adósságkonszolidációs kölcsönt, fedezetlen hitelt, kockázati tőkét keres alacsony kamattal és megfizethető, 2%-os kamattal. Válaszoljon nekünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com) Üdv.

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  21. KÉSZ A TANÚSÁGOM

    A nevem Ali Alaaeldin Kuvaitból, felvettem a kapcsolatot a hitelintézetekkel 40 000,00 eurós üzleti kölcsönért, majd azt a lépést kaptam, hogy vállaljam el a szükséges kölcsön összegét, miután ismét kockáztattam, mert annyira kétségbeesetten szerettem volna céget alapítani a legnagyobb meglepetésre. , a kölcsön összege 48 órán belül felkerült a bankszámlámra anélkül, hogy nyomást kaptam volna a kölcsönhöz. Meglepődtem, mert kezdetben egy átverés áldozata lettem! Ha bármilyen hitelösszeg megszerzése iránt érdeklődik, és bármely országban tartózkodik, azt tanácsolom, hogy vegye fel a kapcsolatot a Hitelintézetek kölcsönével e-mailben: loancreditinstitutions00@gmail.com
    WhatsApp ; +393509811524

    VálaszTörlés
  22. Üdvözlök mindenkit! Hitelnyújtási kapacitásunk 2 000 € és 5 000 000 € közötti ésszerű 2%-os kamattal, nagyon egyszeru és problémamentes feltételekkel. Ha felkeltettük érdeklodését, kérjük, hagyja üzenetét e-mailben: richardcosmos5@gmail.com

    VálaszTörlés
  23. Adósságtörlesztő kölcsönre van szüksége számlái törlesztéséhez? Ma átvegye az irányítást adóssága felett? Vállalkozási kölcsön meghosszabbítási ajánlat most? Szüksége van kölcsönre a számla törlesztéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásbővítési hitel? Vállalkozás indítása, oktatás, adósságkonszolidáció Hitel kemény pénzért Hitel bármire? Kölcsönt kínálunk alacsony kamattal, a kölcsön 2%-ával, hitelellenőrzés nélkül, E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  24. Sürgős kölcsönre van szüksége? Személyi kölcsönt adunk? Vállalkozási kölcsönök? Lakáshitelek? Mezőgazdasági hitelek? Oktatási hitelek? Betéti konszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsönök? Autókölcsönök? Szállodai kölcsönök? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitelek? .2% kamattal kínáljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  25. Gyors hitelre van szüksége?

    Üdvözlök mindenkit! Hitelnyújtási kapacitásunk 2 000 € és 100 000 000 € közötti ésszerű 2%-os kamattal, nagyon egyszeru és problémamentes feltételekkel. Ha felkeltettük érdeklodését, kérjük, hagyja üzenetét e-mailben: richardcosmos5@gmail.com

    VálaszTörlés
  26. Sürgős kölcsönre van szüksége? Személyi kölcsönt nyújtunk? Vállalkozási hitel? jelzálog? Mezőgazdasági hitel? Oktatási hitelek? Adósságkonszolidációs kölcsönök? Teherautó kölcsön? Autó hitel? Szállodai hitel? Hitelek refinanszírozása? és még több iskolai kölcsön? Kezdő hitel? .2% kamattal kínáljuk! Lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  27. Jó napot,

    Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 2000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  28. Szia,

    A pénztáros aggályai megnehezíthetik egy vállalat vagy egy magánszemély pénzügyi irányítását. A rulírozó hitel (Céghitel - Személyi kölcsön - Ingatlanhitel - Beruházási hitel - Hitel adósságkonszolidációra - Hitel hitelkiváltásra) megoldást jelenthet Önnek. Ha szükségét érzi hiteligénylésnek, további információért forduljon hozzám: (dakany.endre@gmail.com)

    Üdvözlettel.

    VálaszTörlés
  29. Jó nap,

    Jelentkezzen itt mindenféle kölcsönért, pénzügyi segítségért és alacsony kamatozású kölcsönért 24 órán belül minden rászoruló számára. Kapcsolatba lépni:
    E-mail: hopkinsonloan@outlook.com
    Whatsapp/Viber: +337 5314 7557
    Weboldal: https://hopkinsonloan.wixsite.com/hopkinsonloan/

    Kösz.

    VálaszTörlés
  30. Szeretném Önöket ajánlani egy hiteles és őszinte magánhitelezőnek, aki néhány órán belül jóváhagyta a kölcsönömet annyi sikertelen kölcsönszerzési kísérlet után. Meglepett és örömteli, hogy a magánhitelező megmentett és felajánlott egy kölcsön 2%-os kamattal, lépjen kapcsolatba vele most, ha sürgős kölcsönre van szüksége E-mail: (christywalton355@gmail.com)

    VálaszTörlés
  31. Hitelre van szüksége? személyi kölcsönök? üzleti hitelek? karácsonyi kölcsön? jelzáloghitelek? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle hitelt adunk 2%-os kamattal! Kapcsolattartó e-mail; (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  32. Helló, Nemzetközi kölcsönöket kínáló magánszemély vagyok. Tőkével amelyet egyének közötti kölcsönök nyújtására használnak rövid és hosszú távon, kezdve a 2000 €–500,000,000 € minden komoly embernek, akinek valóban szüksége van rá, az arány kamat évente 2% .Hiteleket nyújtok Pénzügyi, Lakáskölcsön, Beruházási hitel, Autókölcsön, Személyi kölcsön. Az igénylőlap kézhezvételét követő legfeljebb 2 napon belül elérhető vagyok ügyfeleim kielégítésére. Az a személy, aki nem komoly, tartózkodik Gyors válasz: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  33. Jó napot,

    Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 2000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  34. Üzleti hitelt keres? személyi kölcsön, lakáshitel, autókölcsön, diákhitel, adósságkonszolidációs kölcsön, fedezetlen hitel, kockázati tőkehitel 2% -os kamatlábbal, az érdeklődő pályázóknak e-mailben kell felvenni velünk a kapcsolatot: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitelajánlat.

    VálaszTörlés
  35. GYORS PÉNZ HITELEK

    Hitel olyan nehéz helyzetben lévőknek, akikre pénzügyi problémái megoldására van szüksége, és a bank közli, hogy nem fog segíteni, mi segítünk megoldani finanszírozási problémáit. További információért forduljon hozzánk e-mailben: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  36. Valódi online kölcsönre van szüksége számlái biztosításához? Új vállalkozást indít? Személyi kölcsönre van szüksége? vagy Vállalkozási hitel, Igényeljen gyors és kényelmes hitelt projektjei új finanszírozásának megkezdéséhez a legolcsóbb, 2%-os kamattal. Bármilyen összegű kölcsönre van szüksége? A bank vagy a Payday Loan Company elutasította a kölcsönkérelmét alacsony hitelképessége vagy fedezetének hiánya miatt? és sürgős személyi vagy üzleti kölcsönre van szüksége, hogy újrafinanszírozza vállalkozását, kifizesse a számláit, rendezze rossz hitelproblémáit, vásároljon és birtokoljon egy saját házat? stb. lépjen kapcsolatba velünk most e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  37. Adósságtörlesztő kölcsönre van szüksége számlái törlesztéséhez? Ma átvegye az irányítást adóssága felett? Vállalkozási kölcsön meghosszabbítási ajánlat most? Szüksége van kölcsönre a számla törlesztéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásbővítési hitel? Vállalkozás indítása, oktatás, adósságkonszolidáció Hitel kemény pénzért Hitel bármire? Kölcsönt kínálunk alacsony kamattal, a kölcsön 2%-ával, hitelellenőrzés nélkül, E-mail: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  38. Valódi online kölcsönre van szüksége számlái biztosításához? Új vállalkozást indít? Személyi kölcsönre van szüksége? vagy Vállalkozási hitel, Igényeljen gyors és kényelmes hitelt projektjei új finanszírozásának megkezdéséhez a legolcsóbb, 2%-os kamattal. Bármilyen összegű kölcsönre van szüksége? A bank vagy a Payday Loan Company elutasította a kölcsönkérelmét alacsony hitelképessége vagy fedezetének hiánya miatt? és sürgős személyi vagy üzleti kölcsönre van szüksége, hogy újrafinanszírozza vállalkozását, kifizesse számláit, rendezze rossz hitelproblémáit, saját házat vásároljon és birtokoljon? stb. lépjen kapcsolatba velünk most e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat

    VálaszTörlés
  39. Jó napot,

    Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 2% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 2000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (dakany.endre@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  40. Szüksége van adósságrendezési kölcsönre a számlák kifizetéséhez? Szeretnéd még ma kordában tartani adósságaidat? Vállalkozási hitelhosszabbítási ajánlat most? Kölcsönre van szüksége a számla kifizetéséhez? Hitelre van szüksége? Személyi kölcsönre van szüksége? Vállalkozásfejlesztési hitel? Vállalkozásindítás, oktatás, adósságkonszolidáció keménypénzes kölcsön bárkinek? Hitelvizsgálat nélküli kölcsönt kínálunk alacsony, 2%-os hitelkamattal, El. e-mail: dakany.endre@gmail.com

    VálaszTörlés
  41. Adunk hitelt, hogy segítse az embereket, cégeket, hogy frissítenie kell a pénzügyi állapotát az egész világon, nagyon minimális éves kamatlábak olyan alacsony, mint 3% egy éven belül – 30 év törlesztési futamido bármely részén a világnak. Adunk hitelt tartományon belül 2000 € – € 500.000.000. A hitelek jól biztosított a maximális biztonság a legfontosabb. Az érdekelt személy vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  42. A Richard Cosmos magánhitelezője vagyok, évi 2%-os kamattal és 2000 EUR - 500 000 000,00 EUR összegű kölcsönöket kínálunk 100%-os finanszírozással, fedezett és fedezetlen hitelekkel. Pénzügyi szolgáltatásainkat számos globális ügyfelünk számára garantáljuk. Rugalmas hitelportfóliónkkal A kölcsönök a lehető legrövidebb időn belül feldolgozhatók és átutalhatók a hitelfelvevőknek. Világos és érthető feltételekkel dolgozunk. és minden típusú hitelszolgáltatást nyújt az érdeklődő ügyfelek, cégek, szervezetek és minden típusú vállalkozás számára Lépjen kapcsolatba velünk most a (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős kölcsönöket kínálunk

    Hitelre van szüksége??? Jelentkezz még ma 2% kedvezményre: (richardcosmos5@gmail.com) a részletekért.

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  43. Szüksége van bármilyen anyagi segítségre? Személyi kölcsönök? Vállalkozási kölcsönök? Jelzálogkölcsönök? Vállalati hitelek? Mezőgazdasági és projektfinanszírozás? 2%-os kamattal adunk hitelt! Elérhetőség: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős kölcsön ajánlat.

    VálaszTörlés
  44. Pénzügyi segítségre van szüksége? Személyi kölcsönök; üzleti kölcsönök; Lakáshitel? Vállalkozási hitelek? Mezőgazdasági finanszírozás és projektfinanszírozás? 2% kamattal nyújtunk hitelt! Elérhetőség: (dakany.endre@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés
  45. Helló, Nemzetközi kölcsönöket kínáló magánszemély vagyok. Tőkével amelyet egyének közötti kölcsönök nyújtására használnak rövid és hosszú távon, kezdve a 2000 €–500,000,000 € minden komoly embernek, akinek valóban szüksége van rá, az arány kamat évente 2% .Hiteleket nyújtok Pénzügyi, Lakáskölcsön, Beruházási hitel, Autókölcsön, Személyi kölcsön. Az igénylőlap kézhezvételét követő legfeljebb 2 napon belül elérhető vagyok ügyfeleim kielégítésére. Az a személy, aki nem komoly, tartózkodik Gyors válasz: (richardcosmos5@gmail.com)

    Sürgős hitel ajánlat.

    VálaszTörlés